1. Anasayfa
  2. ATP

Kort Dergi 25’inci sayısı çıktı!


0

11 Ocak 2020 – 20:08 – Güncelleme: 11 Ocak 2020 – 22:48

Dördüncü yılına giren Türkiye’nin tek aktif tenis dergisi KORT olarak, eşi benzeri görülmemiş bir projeye imza atarak Türk tenisinin geleceği olarak görülen 14 sporcusuyla röportaj yaptık ve bunu kapağımıza taşıdık.

 

KORT 4 YAŞINDA!

Tenis camiasının kısa sürede aranan kanı olan KORT, 2017’de çıktığı yolda 3 yılı devirdi. Dördüncü yılımızın ilk sayısındaki içeriğimizin bilgisini vermeden önce, bu zorlu yolda yanımızda olan tüm mesai arkadaşlarıma, hocalarıma ve sizlere teşekkür etmek istiyorum. Siz olmadan biz asla olamazdık.

İlk çıktığı günden bu yana, ezberleri bozan anlayışı ile her yaştan insan için tenis sporunun tanıtılmasına, fark edilmesine ve farklı yönleriyle ele alınmasına öncülük eden KORT Dergi, aynı misyonda yoluna devam ediyor. Sosyal ağlar ve eşsiz web sitemizle kısa zamanda tenisin zirvesine çıkarttığınız KORT’u uzun yıllar yaşatmak en büyük gayemiz olacak. İlk günden bu yana neredeyse ‘sıfır destek’ ile kendi çabalarımız sonucu ayakta tuttuğumuz dergimizin 25’inci sayısına kadar geldik.

2020, TÜRK TENİSÇİLERİN YILI OLACAK

Dördüncü yıl özel sayımızda yaşları 24 ve altında yer alan tam 14 tenisçimizle röportaj yaptık ve bunu kapağımıza taşıdık. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu çalışmada, genç raketlerimizle tenisin geleceği ve kişisel hedeflerinin yanı sıra kendilerini eleştirmelerini de istedik. Çarpıcı röportaj dizimiz ile yerli oyuncularımızı daha yakından tanıma şansına sahip olacaksınız.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un 2019 yılını özetlediği yazısının yanı sıra, milli tenisçimiz Pemra Özgen’in kondisyonerliğini yapan Hazım Çolak ve ’hocaların hocası’ Muharrem Ataç ile yaptığımız keyifli söyleşileri ilgiyle okuyacaksınız.

GRAND SLAM DOSYASI

Yılın ilk Grand Slam’i olan Avustralya Açık öncesi iki soruya cevap aradık ve ayrıntıları ile bu soruları cevaplamaya çalıştık: ‘2020’de yeni bir Grand Slam şampiyonu çıkar mı?’ ve ‘Grand Slam’lerde en iyi kim?’

Ayrıca son dönemde sakatlıklarla boğuşan Andy Murray’nin 2016’daki olağanüstü performansını tekrar hatırlattığımız araştırma yazımız sizi geçmişe götürecek. Hemen hemen her ay bir yıldız oyuncunun tenis kariyerini sonlandırdığı akıma son dahil olan Caroline Wozniacki’yi de unutmadık. Yurt dışından önemli kulis haberleri, takvimdeki turnuvalar ve yılın selfie’si ile KORT, 2020’ye mükemmel giriyor.

Son olarak, Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergilik uygulamaları üzerinden de rahatlıkla dergimizi indirebileceğinizi hatırlatmak isterim.

Yeni yılın siz değerli takipçilerimize ve ilk olarak Türk tenisine, daha sonra da tüm tenis camiasına hayırlı olmasını ve şans getirmesini dilerim.

Tenis dolu güzel günler dileğimle,

SERDAR SÖZKESEN

Kort Dergi Yazı İşleri Müdürü

 

Bu Habere Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir