1. Anasayfa
  2. ATP

Humbert’ten en büyük zafer! – Kortdergi.com

Humbert’ten en büyük zafer! – Kortdergi.com
0

22 yaşındaki Ugo Humbert, kariyerinin en büyük başarısına Almanya’daki Noventi Açık turnuvasında ulaştı ve finalde karşılaştığı Andrey Rublev’i 6-3, 7-6 ile mağlup ederek şampiyon oldu.

Maçta eline geçen ilk ve tek servis kırma şansını iyi değerlendiren Fransız raket Humbert, bir saat 24 dakika süren mücadelede 29 winner (9 ace) ve 17 basit hata ile maçı tamamladı.

Humbert, çim zeminde düzenlenen turnuvada sırasıyla; Sam Querrey, Alexander Zverev, Sebastian Korda ve Felix Auger-Aliassime’yi eledi. Geçen hafta yine bir çim zemin turnuvası olan Stuttgart’ta çeyrek final oynayan Ugo Humbert, bu zaferle beraber 25 numara ile kariyer derecesini elde etti.

Büyük spor markalarında indirimler başladı… https://www.athleticzone.com.tr/

Bu yıl ilk, toplamda üçüncü ATP şampiyonluğuna ulaşan Humbert, ilk kez çim zeminde kupa kazandı. Daha önce 2020’de Auckland ve Antwerp’te 250 puanlık turnuvalarda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 

Daha önceki iki düellolarının tamamını kazanan Andrey Rublev ise 20 winner (7 ace) ve 11 basit hata ile mücadeleyi tamamlarken, bu yıl 33-10 ile başarılı kariyerini sürdürdü. Rus raket, son 4 şampiyonluğunu 500 puanlık turnuvalardan elde etmişti. Rublev maçta hiç file önüne gelmeyerek şaşırttı. (Humbert, 2/4) 

Ugo Humbert, kariyerinde üçüncü kez bir TOP10 oyuncusunu mağlup ederken; tamamını farklı zeminlerde yendi. (2020, Hamburg – Medvedev… 2020, Paris – Tsitsipas)

 

Bu Habere Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir