1. Anasayfa
  2. KORT DERGİSİ

Kort Dergi 51. sayısı çıktı!

Türkiye'nin tek tenis dergisi KORT, sekizinci yılında 51. sayısı ile yine tenis gündemini önünüze serecek...

Kort Dergi 51. sayısı çıktı!
1

Türkiye’nin tek tenis dergisi KORT olarak, sekizinci yılımızda 51. sayımızla karşınızdayız. Yine birbirinden iddialı konular, röportajlar ve özel dosyalarla Türk tenisinde gündem yaratmaya devam ediyoruz.

SERDAR SÖZKESEN / Kort Dergisi Yazı İşleri Müdürü

Sezonun ilk Grand Slam’i olan Avustralya Açık’ı en ayrıntılı şekilde 12 sayfalık özel dosya ile işledik. Erkekler tablosunu Bedri Baykam, kadınları ise Cem Çetin değerlendirdi. Ayrıca uzun zamandır konuşulan Grand Slam’lerdeki gelir eşitsizliği konusunu da gündemimize taşıdık.

ClubSporium ve Olivier Vanneste Tenis Akademisi Direktörü Kudret Bayram ile Türk tenisini çıkışa geçecek projeleri özelinde keyifli bir röportaja imza attık. Bayram’ın yaptığı açıklamalar uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kort Dergisi (@kortdergisi)’in paylaştığı bir gönderi

‘Türk markası’ apoletini ilmek ilmek hafızalara işleyen Ganim Talay, iş ortağı Golshan Gholampour ile beraber kurdukları ‘Great Game’ markasının yolculuğunu ve hedeflerini Türk tenisseverlerle paylaştı. Davis Cup’taki Yeni Zelanda galibiyetimiz de bir diğer konu başlığımız arasında…

En başarılı Türk tenisçimiz olan Zeynep Sönmez, Avustralya Açık macerasını ve kariyerinin önemli duraklarını bizlere anlatırken; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmadık. WTA sıralamasındaki ilk 10 tenisçimizi fotoğraflarıyla tebrik ederken, Melda Yakupoğlu ise köşesinde bu özel günü işledi.

Tennis Stop Marka Direktörü Nilüfer Kaptana, “İyi görün, iyi hisset” adlı yazısında iyi giyinmenin performansınızı artıracak yönlerini derledi. Ayrıca Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün Hataylı depremzedelere olan yardımları da sayfalarımızda kendine yer buldu.

Club Alibey’deki Dünya Masters Şampiyonası, elimizden kayıp giden Tennis Championship İstanbul, sezonun tüm turnuvalarının sonuçları ve turnuva takvimi, Rafael Nadal’ın tura gecikmesi, Maria Sakkari’nin abartılı başarısı (!) ve Simona Halep’in tenise geri dönüşü gibi birçok konu ve daha fazlası için doğru yerdesiniz.

Tenis dolu sağlıklı günler dileğiyle,

Bu Habere Tepkiniz Ne Oldu?
  • 6
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir