1. Anasayfa
  2. ATP

WTA’de takvime güncelleme geldi! – Kortdergi.com

WTA’de takvime güncelleme geldi! – Kortdergi.com
0
Geçtiğimiz günlerde ATP ve WTA turda sezonun kalanı için takvimi açıklamıştı. Buna göre WTA, ekim ve kasım aylarını da içeren takvimi yayınlamış, ATP ise Roland Garros sonuna kadar olanı açıklamıştı.

WTA, daha önce aldığı kararla beraber, pandemi sebebiyle ara verilen sezonun açılış turnuvası olarak Palermo’yu belirlemişti. Cincinnati ile olan bir haftalık araya ise ekstra iki turnuva daha ekleyerek güncellemeye gitti.

Buna göre 10 Ağustos’ta Prag ve Lexington turnuvaları yer alacak. Prag toprak zeminde düzenlenirken, ABD’deki Lexington turnuvası ise ilk kez takvime dahil edilmiş olacak.

WTA Başkanı ve CEO’su Steve Simon, “WTA Turu 2020’de rekabete geri dönmeye çalışırken, sporcularımız için ek oyun fırsatları sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Prag ve Lexington’daki turnuvaları 2020 geçici takvimine dahil etmekten ve kadınlar profesyonel tenisinin geri dönmesini dört gözle bekliyoruz” dedi.
 

Geçici tur takvimi tıp uzmanlarının rehberliği doğrultusunda oyunun güvenli bir şekilde devam edebilmesi de dahil olmak üzere çeşitli kritik faktörlere dayanmaktadır. WTA’nın stratejik planı ve geçici tur takvimi ATP, ITF, USTA ve FFT’nin çabalarıyla uyumlu bir şekilde hazırlanmıştır.

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul, 7 Eylül’de başlayacak.

Buna göre WTA’deki son geçici takvim aşağıdaki şekilde olacak.

Bu Habere Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir
Novak Djokovic, Roland Garros 2023-24

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir